Brieven aan mijn proces


  • Hoogbegaafden zijn goed in het bedenken van scenario’s.
    In een artikel op Wikipedia staat over scenario het volgende beschreven: Een scenario is een chronologische beschrijving van een bepaalde gebeurtenis die heeft plaatsgevonden of nog moet plaatsvinden. Het woord scenario is afkomstig uit het oud-Griekse theater. Het Griekse Σκηνη betekent toneel. Via het Italiaans heeft het woord zijn intrede gedaan in het Nederlands.’ Rozemarijn… Lees meer: Hoogbegaafden zijn goed in het bedenken van scenario’s.
  • De eerste lezer en abonnee
    Lief proces, Zoals je weet wil ik nog wel eens uitstellen of te perfectionistisch zijn, nog even dit en misschien nog even dat en… of zal ik dat, nee doe toch maar dat, ah nog even, enz.. Daarom stel ik mezelf deadlines. In mijn agenda had ik een afspraak staan met Rozemarijn. Die afspraak heb… Lees meer: De eerste lezer en abonnee
  • Hoe het begon.
    ‘Ga er over schrijven. Er is nog zoveel te vertellen over hoogbegaafdheid en alles wat je hebt ontdekt en nog gaat ontdekken daarmee kan je een ander helpen’, zei Adienne van den Bos van Gifted People tijdens het online spreekuur dat ik had aangevraagd. ‘Okee ‘, zei ik met een bepaalde gereserveerdheid. Na dit gesprek… Lees meer: Hoe het begon.
Chat openen
1
Hebt u een vraag?
Hallo kunnen we je ergens mee helpen?