De eerste lezer en abonnee


Lief proces,

Zoals je weet wil ik nog wel eens uitstellen of te perfectionistisch zijn, nog even dit en misschien nog even dat en… of zal ik dat, nee doe toch maar dat, ah nog even, enz.. Daarom stel ik mezelf deadlines.
In mijn agenda had ik een afspraak staan met Rozemarijn. Die afspraak heb ik aangegrepen als deadline om onze eerste blogpost: Hoe het begon gepubliceerd te hebben en te kunnen vragen wat Rozemarijn, de eerste lezer, ervan zou vinden. De avond voor de afspraak had ik haar de link toegestuurd. Het is een schat dus eigenlijk hoef ik nergens bang voor te zijn, maar toch dacht ik de volgende morgen bij het zien van een mailtje van ‘Mailchimp’, waarin stond: ‘U hebt een nieuwe subscrider’, met de naam van Rozemarijn erin, oehhhh wat zal ze ervan vinden en ze heeft zich ook geabonneerd, help.

Nadat ik voor haar huis had geparkeerd, stond ze me in de deuropening al op te wachten. Nog steeds een beetje zenuwachtig liep ik bij haar naar binnen. ‘Ik heb me geabonneerd op je blog’, zei ze enthousiast. ‘Ja, dat heb ik gezien en wat vond je van het blog?’ ‘Ja leuk’, zei ze. Pff de kop was eraf, de eerste positieve reactie was binnen.

Nu bijna 14 dagen later zijn er meer abonnees. Het begint een beetje te wennen.
Tuurlijk wel vaker kwamen er mensen op mijn website maar dat zie je niet. Nu zie ik een berichtje van ‘Mailchimp’ als iemand zich heeft geabonneerd.
Lief Proces, wie wil ons blog nou lezen ? Nou blijkbaar zijn er mensen die willen weten hoe het ons vergaat, wat we meemaken.

Ben ik wat vergeten? Nee ik ben niet vergeten wat Rozemarijn mij heeft gevraagd. Daarover in een volgende blog.

Nu nog een bijpassend foto en misschien hier en daar iets doen aan de SEO en dan kan ook deze blogpost gepubliceerd worden.

Liefs 🧡 Elian


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Chat openen
1
Hebt u een vraag?
Hallo kunnen we je ergens mee helpen?