Mijn verhaal

Dag mijn naam is Elian J.K. Smit (Leeuwarden, 23 maart 1962) In 2003 zette ik een kleine advertentie in de krant: Bijles Wiskunde, tel…
Ik had toen niet gedacht dat ik nu 17 jaar later nog steeds met veel plezier wiskunde les zou geven aan VMBO, HAVO en VWO leerlingen. Ik heb wel besloten om Bijles Wiskunde te upgraden naar Individuele Wiskunde les. Op deze manier komt de invulling van mijn lessen meer tot zijn recht.

Elian Smit

Gelijkwaardigheid, puurheid, rechtvaardigheid, zuiverheid, groeien en leren zijn voor mij belangrijke waarden.
Evenzo als je ergens veilig en vertrouwd voelen.
Nu in deze coronatijd gaat alles ietsjes anders dan anders maar in overleg zet ik een kop thee voor ons beiden of schenk een glas water in en dan het liefst ook nog iets lekkers erbij voordat een les begint. Samen gaan we aan de slag. En gaat het een keer niet zo lekker of je weet niet hoe je bijvoorbeeld met twijfels moet omgaan, ook daar besteed ik tijd en aandacht aan. Ik zeg altijd, ‘ als je denkt of voelt dat er iets niet klopt dan is dat ook zo.’ Samen gaan we uitzoeken wat er niet klopt.
Geen dingen doen die niet nodig zijn en laten we het zo simpel mogelijk houden.
Ik vind het fijn dat ik mijn opgebouwde kennis en ervaring tesamen met mijn hoogbegaafdheid en mijn upstairs team iedere leerling een eindje verder op weg mag helpen richting zijn of haar mooiste leven.

Ter ontspanning kun je me vinden met een boek in de handen, een tekenpotlood of zit ik met mijn handen in de tuinaarde.

Liefs Elian